Revolution
Jangan Cari Pasay Dgn Aku And Kawan-2 Aku Lagi >< !
Khamis, 29 Disember 2011 7:49 PG
Assalammualaikum :)
Apa Khabar ? Sihat ? Aku Sihat Saja :) Lama tak update . Malam ney terpikiaq nak update .


NO Picture For This Entry .


Now , Let's start my story !
For Someone tuu haa , aku nak mintak tolong . jangan asyik nak perli-2 kawan aku lagi dah .
Kami dah mintak maaf kan ? So , stop perli okay . Kami dah malas nak gaduh-2 dgn hang sbb kawan hang PULUN lebih haa . Tapi , kalau tengok jea dekad wall hang . And , aku ada baca hang chat dgn kawan aku tuu , ayad hang qeja perli dia jea . Cukup-2 la . Kadang-2 ada jea kawan hang nak tulis mcm perli kami semua haa . STOP IT PLEASE ! Kali ney aku TAK guna bahasa kasaq pown kan ? Sbb , aku ney bukan jenis kasaq sangad haa , Kadang-2 kawan-2 aku marah sbb aku terlalu bersabar ~ 
Kawan aku pown takmau la dekad orang yang hang Nak tu . Dia TAK HEQAN pown haa .
Apa yang aku tau , kawan aku tuu still sayangkan Arwah Beyprend dia . Aku kenay kawan aku .
Aku mintak satu jea naih , jangan la buad ceni lagi :)


Okay , malas nk story banyak-2 . Takod ada yang Terasa Terok !
Kbhaii , Iloveyou all . muahhhxx :*

Label:



OLDERNEWER