Revolution
Gembira Dgn Awak ! ♥
Ahad, 29 Januari 2012 4:57 PG
Hye ! Selamat Malam semua . Apa khabar sayengg ? Sihad dak ? Dah makan kea belum ? Klu dah bagus la , klu belum pegi la makan sekarang . Malam ney aku nak story pasai SEMALAM punya cerita ! 28.1.2012 .
Sepatutnya entry ney ada satu atau dua gmbaq aku dgn dy . But , nak buad mcm mna tak sempat nak snap . 
Sorry tau ! tp , aku gantikan dgn gmbaq yg dekad bawah ney .



Actually , semalam aku dgn kawan baek aku Farina Ezatu pegi kenduri rumah sepupu Mr. Akmar .
Kami pegi berdua jea sbb dua orang lagi sibuk . Amy keluar pegi mencari Fixie yang cantik untuk dia beli ,
and Syasya pulak ntah la dia pegi mana . 
Back to the story , Semalam lepas aku dgn zaty makan , hang ajak kami masuk rumah hang right ? Okay , mula-2 aku takmau . But , at last aku nak jugak . Wow , segan sayengg . then , aku cuba biasakan diri . Zaty dahaga so , hang suruh dia buadkan ayaq cappucino , Tapi , padan muka zaty buad untuk dia soqang jea . Pastuh , banyak cantik hang suruh zaty buad dekad hang ayaq milo . Tampaq haa , hang perli aku noh , kalau tunggu aku buad tahun bila hang nak buleh minum kan . Dengan rela haty aku bangun then buadkan ayaq milo untuk hang . Haaa ! puas haty ? Lepas tuu , aku dgn Zaty nak balik sbb tunggu Boyprend Zaty my qumah hang lambad . Zaty dekad bebai haa . Lagipown , aku mmg kena balik awai takod mak marah . Siyess , hang sweet sangad ! Depan-2 aku hang kata aku chumeyy , naseb baek Zaty takdak ! Klu tidak mmg malu la aku dpan Zaty . Aku mula syangg hang wey ! Ilysm :-) Hang yang buad aku mula Sayang hang . Terimakasih jugak sbb hang sayang aku . Btw , aku pegang kata-2 hang . KITA KEKALKAN HUBUNGAN KITA ~

Okay la semua , dah penad aku menaip . Dah mcm karangan .
Sapa-2 yang baca Jangan Cuba-2 Nak Ban Aku . Siyess aku TAK SUKA .
Aku cuma nak luahkan apa yang aku rasa . 
That's all . Okay Bhaiii .



OLDERNEWER