Revolution
Jealous =(
Rabu, 25 Januari 2012 8:09 PTG
Hey dear reader .
I wanna story about my feeling here "My personal diary"



Hampa dah baca kan apa yg dekad gmbar tu tulis . Itulah perasaan aku sekarang . Penuh dengan cemburu .
Aku cemburu dekad Ex-girlprend pakwe aku tuu jea . Aku tau depa dah break tapi .... ntah la aku sendiri pown taktau kenapa aku cemburu sangad dgn perempuan tu . Mybe sbb aku rasa depa couple lama kowd . Dia sekarang tak kacau pakwe aku pown . Cuma aku ney jea yang rasa benda yang bukan-2 . Pakwe aku sendiri pown sampai marah-2 aku sbb aku susah nak percaya yg depa dah tak ada apa-2 . YA ALLAH , kenapa aku susah sangad nak percaya .Lagipown lelaki tak boleh percaya sangad kan ? Tapi , pakwe aku says tak semua lelaki mcm tuu . Yaa ! i knew it bhiyy .  Aku tak perlu kan benda laen pown bhiy . Aku cuma nak hang setia . Semalam hang call aku kan bhiy ? Aku rendu hang , TAK TIPU ! hang tak berapa nk sihad kan . selsema then hang rasa nak demam . Hang makan ubat tau bhiy . Semalam aku ego dgn hang . Aku tuduh hang still ada hubungan dengan Ex hang tuu . Tapi , hang marah-2 aku , hang kata "kalau sayang tak percaya sangad , meyh sini belah haty bhiy tengok ada sapa , cuma ada sayang sorang jea" . Kenapa susah aku nak percaya dekad Dia . Hang ada bgtau aku hang nak setia dgn aku kan bhiy . Okay ! setia la , aku tak kesah sbb aku boleh setia balik . Aku boleh cuba sayang hang , walaupown aku still ada rasa sayang dekad Ex aku tuu . Aku nak tengok berapa lama kita boleh tahan dgn hubungan ney . Semalam tgh cakap phone pown hang boleh says lepas aku habis sekolah hang nk masuk minang aku kan . Tapi , aku takmau , aku says dekad hang aku muda lg haa . Tapi , hang kata biaq , kalau aku dah jadi milik hang sapa pown takley kacau dah . Ishhh-3 , HANG BUAD LAWAK LA !!! Muda lagi kowd ... But , mcm mna pown aku akan cuba percaya yang hang dah tak ada apa-2 dgn Ex hang tuu . Seriously , aku cemburu dgn Ex hang . Takmau TIPU ~ .

Okayy , JANGAN BAN aku sbb aku cuba nak luahkan apa yg aku rasa .
Aku punya shuka la blog aku . 
Bhaiiiiii !!

Label: ,



OLDERNEWER