Revolution
Kenapa Tiba-2 Muncul ??
Khamis, 19 Januari 2012 9:28 PG
Weyy semua ! entry kali ney mcm tajuk dekad atas tu haa .
 Heran pasay someone ney . Tiba-2 muncul balek .

Yayaya ! Muka Aku Heqan Tuu -.--''
Satu Lagi Mybe Muka Mangkok Tuu Happy Sbb Kenakan Aku >< !


Straight to the point ye sayengg :-P , Tadi kan kan time aku tengah rancak msg dgn Mr. Akmar tiba-2 cara tulis msg laen haa . Kalau hampa heqan dak ?  Aku mmg heqan la td haa . Tup tup ,suruh aku call sait . So , aku call la sait . Bila dengaq jea soqa haa ! tau dah sapa yg tulis msg and cakap phone tuu . Rupanya EX aku jugak .
Deii ! Tambi awad hang muncul balek ? Buad aku teqingat dekad hang jea . Aku nk remove hang daqi haty aku pown terbantut sait sbb hang yg cakap phone and msg td haa . Wey wey ! siyess rendu dekad hang wahai EX  aku :-( . Takpa cekk , aku try untuk lupakan semua benda yg hang pernah buad dekad aku .
Sakit haty aku dekad hang aku akn cuba lupakan . Kita kawan caim besa nohh . Aku tak kesah sgd . Tapi , mcm mna hang buleh ada dengan Mr. Akmar ? Lama hampa tak bersama . HAHA , takley belah *bersama tequih aku kluaq* . Saheh berbaek balek tuu . Hampa ney la , mcm-2 aehh . 

Takpa la , aku nak tidoq . ngantok ! dah pukui 1.22 PAGI haa .
Qalit lg :-D dah dah p tidoq . Aku pown takmau meqapu dah aeh ,
Bhaaii-2 Good Pagi semua .


OLDERNEWER