Revolution
New ♥
Khamis, 5 Januari 2012 9:16 PTG
Heyy There ! Jangan Lari Naaa ! Kalau Dah Melawad Blog Ney , BACA Entry Ney Sama .
Wow , lama aku tak update blog haaa , Lama jugak aku tinggai blog ney . Aku buad donno jea .
HAHAHHA !
Meyhh , sebelum story ada gmbaq dulu haaa . See Yaww .

Chumeyyyyy kan . Jyeahhh I loikee !

Haaa , let's begin . Aku taktau kenapa aku terima hang wey , Mybe sbb kawan aku suruh kowd haa . 
Mula-2 mmg susah aku nak terima hang . Tapi , bila aku tanya Amy and Zaty , wow ! depa suruh aku terima hang . But , aku still buntu haa . Seriously , aku still sayang ex aku tuuu :-( . Aku terima hang mybe sbb Zaty suruh jea haa . Sorry , aku takmau bohong diri aku . Hang mintak aku setia dekad hang . Insyallah naih . Aku taktau aku boleh setia kea dak . Cuma , aku memang takmau Ex hang Teah and Keyla tau pasay kita . Sbb apa ? Sbb ,depa tuu mmg cukup meluad dekad aku haa . Aku pown taktau apa masalah depa dua tuu . Aku cuma nak diamkan diri jea takmau kata apa dekad depa sbb depa tuu kawan aku jugak haa . Then , pasay hang , aku tau hang sayang sapa wey . Hang takpayah habaq pown takpa aehh . Aku tau dahh :-) .
Aku tak kesah sangad pown because aku tau semua tuu , Hang pown suruh aku ejes dy kan sebelum kita couple haa . Semalam , 6/1/2012 aku taktau la hang mimpi apa mintak couple dgn aku . Aku call Zaty , tnya nak terima kea dak . Then , Zaty kata terima jea . So , aku terima . Bila aku terima hang , hang buad elok-2 sikid naihh . Jangan dowk maen-2 sgd . Nerghh , qupanya hang sweet wey . Yala , lgpown masa kita kawan pown , hang sweet dah dgn aku haaa . Bila couple , no komen wey . Insyallah , aku akan happy dgn hang . Kalau boleh , hang pown setia naihh . Aku cuma nak hang tau satu jea . Aku tak perfect untuk hang okay . Kalau hang couple dgn pmpuan laen pown depa tak perfect aeh haa . 

Takpa la hampa semua noh . Takmau cqita bnyak-2 , nnt hampa lg busan . Yang dah baca tuu thankyouu nohh . Iloveyouu all . Muahhxx ! :-D
Kbhaiiii .



Label:



OLDERNEWER