Revolution
Why ? ?
Ahad, 22 Januari 2012 8:34 PG
Dear diary ! 
Wanna story something . 
Let start :-(


It such easier to Fake A Smile 
than to explain
what you really feel inside

Siyesly , sebak when he says like this to me "sayang , kalau la bhiy mati , sayang jangan sedih tau" . Dah banyak kali jugak Dia says mcm tuu dekad aku .Why must says like that ? Don't you know i don't like it . Please , jangan says macam tu lagi . Sebab soalan tuu , aku terpaksa buad fake smile . Takmau orang perasan yang aku tengah sedih . I need someone who understand me right now ! Kalau boleh nak jea aku menangis sampai puas sbb Dia says mcm tuu . I know why he says like that . Mybe sbb Dia teringatkan Arwah Adek Angkad Dia . I know depa rapat .  Aku tak kesah pown , aku paham . Tapi , tolong la bhiy terus kan perjalanan hidup . Kalau bhiy boleh teruskan , Arwah mesti gembira dekad sana . Trust Me ! . Farina Ezaty ! kalau hang read this entry , sorry tau aku mention mcm ney . Aku  sebak wey . Tak tipu haa . Tak semua yang paham aku . Apa yang aku rasa and aku lalui cuma kawan-2 aku and family aku jea yang tau and paham aku . Orang laen ? Aku taktau la .

Okay , sapa yang baca entry ney . TOLONG JANGAN Ban-2 aku tau . 
Aku dah tak sanggup nak kena Ban . Aku bukan nak suruh hampa baca and Ban aku .
Aku cuma nak luahkan dekad diary ney jea . Aku dah terlalu sakid haty sebab kena Ban . 
So , cukup-2 la Ban aku ! 
Bhaiiiiiii , Good Nite Dear Readers :-)


OLDERNEWER