Revolution
Appreciate Of The Things ! ♥
Khamis, 23 Februari 2012 5:28 PG





   Awokkkkkk ! cuba tengok picha dekad bawah haa :-) Sorry la kalau tak Lawa mna pown . Actually , aku just nk kongsi cerita Happy aku jea . Nama pown "THIS IS MY LIFE DIARY" rite :-) . 






Okay ! picha dekad atas tuu just gmbaq bag and a piece of paper kan ? Memang itu jea pown . Dekad sekolah td aku tukar bag dengan Boyprend aku haa . Sweet dak kami ? Dia says "Haa ! ambik la . bawak balik terus" . HAHA ! ganaih aeh hang Amin oiyy >< ! Hampa nampak dak bag Dia warna apa ? Kalau tak nampak meyh sini nak habaq , Bag Dia warna HIJAU LUMUT . Tau kowd hijau lumut mcm mna . Besaq dah kowd . And then , bag tu jenama biasa-2 jea kowd . Just BODYGLOVE :-) Bag aku pown jenama tuu jugak . Biasa jea nohhhh .

After that , Kertas tu ada tertulis something jugak kan ? Bukan aku yg tulis tau awokk :-P . Adekk-2 Form 1 yg tulis . Ala ala , nk buad suprise dekad aku gituww . Bagi aku , apa yg tertulis and di lukis dekad kertas tu CANTIK jea . Really appreciate that Adekk-2 Manis :-) . Siap dengan lukis bunga rose lagi haa , buad habis dakwat pen jea . Btw , Thankyou so much yaa ! :-)

Amin ? Who is Him ? Hoho ! He is My Boyprend la mangkok :-P . I call Him , BUDAK SEMYUM CHUMIL :-) . Sbb apa ? Ishh ! sebab bila Dia senyum nampak chumil la mangkok . HAHA ! kena lagi . padan muka . Nak tengok muka dia sikid ? Nahh la tengok haa dekad bawah . Picha curi jea sbb tu la Dia tak senyum . Kalau Dia senyum mmg chumil . * beletiaq bnyak pulak -.-'' * 




Haaaa . cukup-2 laa tengok tuu . Dia ney biasa jea haaa . 
Okayy , bhaii semua semua . Gud nite .






OLDERNEWER