Revolution
Birthday and Friendship Day ♥
Jumaat, 9 Mac 2012 5:35 PG



Hey whats up ! acewahh , rock gituww :-D . Now , nk story sikid pasai apa yg aku dengan kawan-2 aku buad seharian . Let's begin !
         
          Hari ney sebenarnya memang sudah dirancang nk sambut FRIENDSHIP DAY untuk aku and tiga orang lg bestfriends aku Amy , Zaty and Syaa :-) . Kebetulan pulak hari ney 9.3.2012 bersamaan dengan birthday aku . Wow ! cukup 14 tahun dah . Bila ingad mcm tuu , kami pun jalankan program kami . Kiranya hari ney "two in one" la . Sambut birthday and friendship day . 
         
          Haaaa ! pagi-2 lg kami dah bagun . Nak p mna ? Kami pegi NAT JUMAAT jea , nak beli ayam and ubi ketang . Kami beli semua tuu untuk buad BBQ haa . Kami guna kesempatan tu jugak untuk beli sarapan pagi kami haa . Kami beli Nugget and Nasi Ayam Berempah . Sedapp cekk , jangan main-2 naaa . 
Haaa , jum la tengok picha kami tengah proses ayam and picha makanan kami dekad bawah ney :-D










          And the next , kami buad ubi kentang goreng and mula mengukus ayam :-) . Sorry la picha buad ubi kentang goreng takdak . Terlupa nak snap haa . Just ingad snap buad pencicah jea . So , terus tengok picha  pencicah ubi kentang goreng and mengukus ayam jea la nohh .






          Cerita dipendekkan , kami terus mula nk membakar lah ayam yg siap kami kukus haa . Sebelum kami mula sempat lg snap picha yg takdak kena mengena haa . Takpa tengok jea la ehh jangan cakap bnyak . Aku tampaq hangpa pusing pala 25 kali kowd :-P Lawak jea weyy . Hohoho :-D 














          Sekali lagi aku nk says sorry sebab picha ayam yg siap kami bakar , kami lupa snap jugak . Biasa la makan tak ingad apa dahh . Tengok-2 tinggai tulang ayam jea . HAHA ! dasyat dak kami . Besa lettew , And then , mula la kami main tepung , mcm budak-2 dak kami ? Ada kami kesah , sbb kami yg main , tak kacau sapa-2 pun haa . Lebih baik hangpa tengok jea picha kami main tepung tu haaa . 

















          Okayyyyyyy ! hangpa dah tengok dengan hati yg terbuka rite ? Terima Kasih sangad-2 untuk hangpa yg wish birthday aku and baca entry ney . And , aku tak lupa jugak nk says Thankyousomuch dekad kawan-2 aku yg tersayang Amy , Syaa and Zaty sbb always bersama aku time susah or senang . Sayang hangpa aehh sbb hari ney hangpa dah buad aku happy walaupun dah mcm minah tepung :-D , hangpa jugak dah buad aku jadi seorang BIRTHDAY GIRL yg sangad Happy disamping hangpa . Iloveyousomuch kawan ! Amy , Zaty and Syaa :-) . 

          Now , sampai la waktu untuk aku berundur diri . HAHA , cewahh ! ayad aku mcm tengah bg syarahan pulakk . Tolong lempaq sait , kalau berani lerr . Dahdah , aku nk stop merapu dekad sini . Kalau biaq budak Farah ney menaip memang panjang lebaq la . Maklum la idea nk menulis maii mcm hujan jea . 
Dah la nohh . Bhaiiii semua , take good care of yourself ! Nite :-D


OLDERNEWER