Revolution
Kenapa Semakin Renggang ?!
Jumaat, 23 Mac 2012 10:34 PG






Hey ! jangan marah ehh aku nak membebel pendek malam ney . 
Aku ada satu story pasai Dia Si Techik Comey .
Okay , Like usual picha dulu untuk entry . Let's begin



Awak !
Kenapa saya rasa mcm kita dah tak mcm dulu ? 
Dulu , dekad wall saya ada jea awk post benda yg sweet .
But now , kenapa semua tu dah takdak ehh ?
Then , kenapa kita semakin renggang awak ?
Saya pelik sangad . Selalu awak online mesti tegur saya . 
Sekarang , awak online jarang tegur saya .
If , awak benci or tak suka kawan dengan saya bgtau jea la .
Kenapa awak tak macam dulu ?
Awak dah kurang says sayang dekad saya .
WHY ?
Saya cuma nak satu jea awak .
SAYA NAK AWAK YANG DULU !
Saya sunyi la kalau takdak awak .
Awak kawan terbaik saya tau ?!
Kalau sebab saya dah ada pakwe awak berubah , SORRY la .Seriously , pakwe saya tau yg kita rapat and kita BFF , awak .
Trust me okay !
If , awak dah ada makwe , bgtau la saya .
Mana la tau makwe awak marah kita rapat Insyallah saya akan cuba untuk tak rapat dgn awak .
Kalau takdak makwe , kawan la dengan saya mcm biasa balik .
Saya sunyi kalau takdak awak ! :-(
I MISS the old YOU :-(

Okay , dah habis membebel . For , awak yg  aku maksudkan tu , sorry la buad story pasal awak lg ehh . Bhaiii :-) Nitess :-P



OLDERNEWER