Revolution
Saya Jealous Awak , Walaupun Kita Kawan .
Jumaat, 16 Mac 2012 8:18 PTG


Hey there !
Now , aku nak start membebel lg . It's about someone yg aku penah story dekad entry sebelum ney . Belum baca yang tu ? Pegi baca yg tu dulu baru datang baca yg ney . *kjoke


Okay , mcm tajuk dekad atas tu haa , aku jealous tengok Dia  asyik lawan komen dekad facebook tu . Sapa yg Dia lawan komen tu semua GIRLS . Dia rapat + ramah dengan GIRLS . Sorry to say aku memang tak suka . Aku ada rasa jealous wey ! Tak tipu aku sayang Dia haaa .





You had gave your heart for someone else !


Awak , kenapa perlu buad ceni ? 
Okay , saya tau awak anggap saya kawan jea kan . Tak lebih .
But , tolong la walaupun kawan , saya rasa cemburu tengok awak rapat dgn Girls lain .
Awak mcm tak peduli dekad saya .
Awak layan Girls tuu lebihh haa . Lupa terus saya kan .
Itsokay la awak saya paham , saya bukan penting pun and saya bukan awek awak .
So , mesti awak boleh rapat dengan Girls mana-2 pun .
Awak , saya ney lebih-2 dgn awak kea ?
Saya tengok awak relax jea . 
Mybe , saya sayang awak sorang-2 . Tapi , awak tak sayang saya pun .
Seriously , awak berubah sangad . But why awak says awak tetep awak yg dulu .
Awak tipu dgn kata-2 awak tu ! 
Awak dah tak hiraukan saya . Awak layan saya mcm takmau layan jea 
Kalau awak takmau layan saya lagi dah , tolong bgtau saya Awak !!
Jangan buad saya mcm batu tengok awak online tp , ber-CHATTING + ber-KOMEN
dengan girls lain . Awak cakap tak busy . Kenapa kalau Im tak reply pun .
Mesti la awak busy . Mengaku jea la . Kalau busy saya takmau ganggu awak langsung .
Sorry to say awak , SAYA SAYANG AWAK LA walaupun AS A FRIEND .


Okayy ! dah luahkan semua-2 . Kalau AWAK yg aku maksudkan tu baca , sorry la ehh . Aku7 cuma nk luahkan perasaan aku jea . Hmm , facebook ? Mybe aku nk DEACTIVE jea dulu . Kalau aku asyik online jea . Mata aku ney asyik membaca komen Dia dgn Girls lain jea . Sakit hati pulakk . Kalau DEACTIVE facebook for a while , takpayah aku baca apa-2 . Senang rite . 
Okay , story dah habis , bermaksud aku pun dah nk berhenti membebel ! Bhaiii :-)



OLDERNEWER