Revolution
Terasa Sayang Dekad Awak .
Khamis, 15 Mac 2012 8:19 PG






Heyy reader , miss hangpa semua . Lama dak aku tak update blog ney ? Sorry la if lama sbb aku malas and takdak idea nak tulis apa . So , malam ney start la aku nak membebel sikit . Okayyy , jum jum . cerita dah nak mula ney , Let's read guys .

Guys , before this aku sayang dekad orang lain rite . Sekarang ada someone else yg dah masuk dalam hati aku . Dia sweet sangad dgn aku . Dia jugak pandai jaga perasaan aku . You know what ? Dia penah says yg Dia sayang aku . Dia jugak penah mintak couple . *I'm so sorry sebab tak terima awak* . Aku sayang Dia , bukan tak sayang . Tapi , sbb aku dah couple dgn someone else . Padahal aku lg sayang dekad Dia . Dia buad aku sayang Dia . Ohh ! help me . Apa yg aku harap , aku nak Dia always sayang aku walaupun as a best friend . Aku tau aku jugak yg budus bila Dia sayang aku pulak tak terima . 

Btw , awak dah janji nak jadi Best Friend Forever saya rite . Okay lah awak , saya pegang janji tuu sbb saya sayang awak . Selalu awak sweet dgn saya , but now , kenapa awak dah kurang Im saya and dah kurang sweet dgn saya . Saya nak awak yg dulu , bukan yg rengang dgn saya mcm sekarang ney . Saya rasa awak dah berubah walaupun awak cakap tak . Awak selalu call saya sayang sampai sekarang walaupun saya dah reject awak . Saya terpaksa awak . Tapi , dekad hati saya , saya sanyang awak . 

Okay , aku rasa dah habis kowd aku nak membebel ney . Malam ney tak berapa bnyak idea nk membebel .
Maklum la ayad pu  pasrah jea haa . Nak proses benda lain pulak . Okay nanti aku update lg ehh kalau aku rajin . Bhaii , gud nite .



OLDERNEWER