Revolution
About Today :(
Khamis, 26 April 2012 7:17 PG





Hey lovely reader . I wanna story a new sad story about me and my bestfriend .
Sorry ! No picha for this entry .

Hari ney ntah la kenapa jd benda yg tak patut jadi . Hari ney jugak 26.4.2012 , birthday pakwe aku Si Amin tu . But , kenapa hari ney jugak kami berdua kena rotan . Cikgu tanya aku sayang Dia takk . Mestilah aku sayang Dia . Mula-2 aku tengok Dia kena rotan . Memang aku tahan jea ayaq mata aku ney dari menitis . Dah la kemarin tu Dia dah kena rotan dua kali . Hari ney pulak kena lg sekali . Aku pun sama , tapi , aku tak lah terok mcm Dia pun . Aku kemarin kena rotan dekad kaki sekali and hari ney kena lg sekali . Sakit la seii ! But , semua ney bukan terjadi dekad diri aku dgn pakwe aku jea . Benda ney jugak terjadi dekad kawan baik aku sendiri SYASYA and pakwe Dia UZER . Kami dua dalam masalah yang sama . Dah la pagi tadi pukul 11.00 pakwe aku dgn pakwe Syasya kena pegi jumpa Pk Hem . Nasib kes tu depa tak kena apa-2 . Memang banyak masalah betoi haa . Memang lah lepas kami kena td aku and Syasya turun terus semua terduduk and menangis . Masing-2 tak rasa kuat nak jalan or buad apa . Tak sangka pulak lepas kami kena , cikgu-2 perempuan perli-2 kami . Depa panggil kami pun mcm kami ney binatang jea . Memang sebak bila dapat tau dari Syasya . Syasya menangis terok sangad sbb cikgu-2 tu perli depan-2 Dia mcm Dia tu hina sangad . Perlu kea perli orang yg buad salah mcm tu ? Masa aku beratur nak keluar time nak balik tadi ntah la kenapa aku rasa mcm aku tak kuad sangad . Nasib baik time tuh aku jalan dengan Zaty . Aku pegang tangan Dia then aku bgtau Dia "Wey ! aku qasa tak kuad lah" Zaty terus genggam tangan aku lg kuad . Aku tau yg Amy and Zaty cuba nak tenangkan aku and Syasya . But , we're so sorry guy . Kami dua tak boleh nak tenang lg dah . Don't worry pasai aku and Syasya ehh . 

Hmm , Spoil sangad hari ney . Aku sedih . So , takmau taip banyak-2 dah . 
Byee , Good Night .


OLDERNEWER