Revolution
Jangan Jauh Dari Aku !
Selasa, 17 April 2012 8:22 PG





Hmm , aku hope sangat Dia tak tinggai aku . Aku tau if Dia tinggai aku , and  pindah sekolah lain aku mesti akan sunyi . Sebelum ney aku rasa hari-2 aku lengkap sbb ada Dia . But , hari ney aku rasa lain . Aku takod sangad Dia kena buang sekolah sbb kes pukul budak tuu . Hari ney jugak sehari suntuk aku rasa tak happy . Aku rasa takod walaupun kawan-2 aku dah bg semangat dekad aku . Why ? Kenapa aku rasa semangat tu dah hilang . Kenapa aku rasa aku tak kuad nak hadapi semua ney . Kalau betol Dia kena buang sekolah , aku memang tak sanggup lah ! Kalau kena gantung jea mungkin aku boleh tahan lagi . Tapi , aku harap sangad Dia takkan kena apa-2 . Now , aku sedaq aku dah sayang Dia . So , please jangan jauhkan aku dari Dia . And , tadi dekad sekolah , aku tau semua kawan-2 aku nk buad aku happy . But , I'm so sorry all . Aku takmau tipu diri aku sendiri yang aku tengah sedih . Aku cuma tahan dari ayaq mata aku jatuh jea . Aku takmau malu depan orang . Jadi , lebih baik aku tahan selagi aku mampu . Aku mengaku jugak la aku jeless tengok kawan aku boleh happy dgn pakwe Dia , walaupun Dia dgn pakwe Dia ada dekad situasi yang sama dgn aku and pakwe aku . Thanks a lot Syasya and Uzer . Selama aku couple dgn Amin hampa dua la banyak tolong aku and paham aku . Aku hope hampa dua kekal walaupun kemungkinan Uzer kena pindah sekolah . And , for Amy and Zaty pun sama okey . Hampa dua pun banyak bg semangat dekad aku . Hampa semua la yg ajaq aku jd kuad semangat . But , untuk hari ney aku mintak maaf  sbb aku tak kuad wey ! Aku takmau tipu lg dah . Aku rasa lemah bila tau Amin kena hadap cikgu mcm tu . Aku tekanan jugak bila tengok Amin tekanan . 


Oke , bhaii :-(


OLDERNEWER