Revolution
Sorry Sayang !
Khamis, 12 April 2012 10:57 PTG









Hye peeps ! Lama aku tak update story baru kan . Hari tu aku takdak idea .
Lagipun , netbook aku mak aku ambik sembunyi . Wahh ! sedih kan . 
Now , I have returned with my sister netbook . Just pinjam sekejap jea .

Err ~ aku ada satu story yg agak sedih la bg aku .
It's about HIM . 
Now , Let's read it .

Hari Khamis 12.4.2012 , aku terkantoi dgn Amin pasal facebook ney . Selama ney Dia okay jea dgn perangai aku . Maybe kali ney aku dah melebih sangad sampai Dia marah aku terok . Siyess , aku cuakk doe ! Sampai kawan-2 Amin pun marah aku inikan lg kawan-2 aku . Kawan Amin semua tanya aku kenapa aku buad Dia mcm tuu . Mestilah aku terdiam . Pakwe Syasya pulak dah la bestfriend Amin . Ohh , kena marah terok dgn pakwe Syasya . Memang lahh serik seii . Time dekad sekolah tu aku memang dah duduk tak senang  sbb Amin marah dekad aku . Balik rumah aku call then call Dia but , Dia tak pick up langsung . Aku text Dia pun , Dia tak reply . Err ~ aku buntu wey . Syasya , tolong aku call Amin pun , Dia still tak pick up .
Sampai hari ney Dia still tak pick up phone . First time Dia marah aku terok mcm ney doe . 

Amin !
Tolong pick up phone .
Farah nak mintak maaf sangad-2 .
Lepas ney Farah takmau buad mcm tu dah .
Please pick up the phone !
Dah berpuluh-puluh kali Farah call .
But , Amin still tak angkat . 
Farah paham Amin marah Farah sangad-2 pasal facebook tu .
But , bg lah Farah explain .
Farah dah cuakk la kena marah dgn kawan-2 kita .
Err ~ memang salah Farah pun . 
Farah mengaku .

Aku sedih la wey ! Tolong aku sait . Aku taktau nak pujuk Dia mcm mna dah . 
Dia off phone pulak , lg lah aku buntu . Sapa pun tak buleh nak tolong aku dah .
Okay lah , aku tak habes idea nk menaip . Nak pegi sambung pujuk Amin pulak .
Bhaiii , sweet reader :-)




OLDERNEWER