Revolution
Takdak Tajuk Kowd .
Selasa, 8 Mei 2012 8:26 PG



Okay , gambar dekad atas takdak kena mengena dengan entry kali ney . Just untuk tanda terima kasih dekad Dia jea . Hari ney mungkin aku happy sangad sebab boleh jea jumpa Dia dekad sekolah , but hari ney jugak last aku boleh jumpa Dia dekad sekolah . Dia bukan nak pegi mana-2 pun , Dia cuma kena gantung sekolah dua minggu wey ! Lama jugak tuh . Sehari Dia tak pegi sekolah pun aku dah tekanan terok inikan dua minggu . And now , phone Dia rosak pulak , dah tak boleh nk dengaq suara Dia and tak boleh dengaq Dia buad lawak dekad aku . Seriously , I MISS ALL OF YOU . If aku dgn Dia jauh sekali pun , aku hope Dia tak lupa aku . Aku jugak mintak Dia jaga diri elok-2 . Hmm , aku tau Dia ada suruh kawan-2 Dia jaga aku time dekad sekolah . Dia takmau apa-2 pun jadi dekad aku . Yaa ! aku faham semua tuhh . THANKYOU sangad-2 lah . Aku kenal kawan-2 Dia yg Dia mintak tolong jaga aku tuhh . Depa tuhh mmg rapat and care sangad dengan aku sbb tuh depa boleh tolong Dia jagakan aku . But , don't worry lah sayang , aku boleh jaga diri aku sendiri . Kalau aku ada masalah , kawan-2 aku yg cantik manis semua tuh boleh tolong . Aku appreciate sangad bila Dia caring pasal aku . Hmmm , aku harap Dia cepat lah masuk sekolah balik . Kalau tidak aku sunyi lah takdak Si Amin .

Byyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Good Night .



OLDERNEWER