Revolution
Takpa Lahh :-(
Ahad, 10 Jun 2012 5:44 PG




Weyy weyy ! aku kena permain . Ohh ! betoy kea ? Kenapa selalu aku ehh . Ishh , mana sedih pun bila aku dapat tau semua tuh td . Seriously , aku tak bole terima semua tuhh ! Tapi , takpa lah bukan jodoh aku . Hari ney aku dapad tau boyfriend aku sendiqi curang ! But , yg tuh aku tak kesah sangad lah sbb aku mmg nak break pun . Aku tak sayang Dia tuh pun ! And second things is ada someone ney , mintak couple dgn aku . Tapi actually Dia dah ada awek . Tuh pun aku baru tau tdi jugak . Aku baru ingad nk terima Dia . Takpa lahh , takdak rezeki . Lelaki yg mintak couple dgn aku tuh kata jea nk tunggu aku . Nahaii , tapi rupanya dah ada awekk . Tolong lah jangan permainkan perempuan . Aku kenai awek hang wey ~ Memang aku tak berapa suka dgn awek hang tuhh . Tapi aku ada perasaan . Aku takmau rampas pakwe orang . Err ~ lelaki memang tak bole percaya kea ? Hmm , aku dah penat lah dengan semua ney . Kalau orang lain nak sangad , ambik lah . Silakan . Aku dah malas nk beqebut apa apa .

Bhaii kay Bhaii :-)



OLDERNEWER