Revolution
-.-'' :-D
Ahad, 19 Ogos 2012 9:43 PG


Hello hello ~ SELAMAT HARI RAYA , maaf lahh sebab lama tak update entry yg baruu . Aku malas bukannya apa , busy pun ada lah sikit . During this hari raya , aku ada jemput lah kengkawan aku maii qumah berqaya haa , Alhamdulillah ada yg dapat maii . Thankyou nah nah nah . But , Si Kuquih tak bole maii , sbb Dia SEGAN kayy . Awww , takpa la cekk pahammm awokkk ~ Tapi kan kan kan , Boring lahhh hang tak bole maii Kuquihh , Qinduu kad hg neyy tak sembang dgn hg *buad terok p sat* . Tengok gambaq tuhh , mcm aku tunggu hg maii lahh , tapi hg takmaii sampai nak meqajuk . Hg kata takmauu maii td kan kan , aku qasa SEDIH kayy . Nak meqajuk dekad hg terokk-2 tak sampai hati sbb haqi qaya haa . Takod sama nanti hg ingad aku ney jenis terlalu mendesak pulakk :-D. Aku takmau kayy masam muka dgn hg kuquih , nak baik baik jea dgn hg . Maklum lah hg kan mcm abang aku dah :-) Btw , yg pasai haqi tuh tuuuuuu ~ THANKYOU sbb teman aku p beli kasut qaya nahh . And , sorry jugak sbb susah susah kan hg . Kuquih aku mintak maap banyak-2 nah nah , aku tauu aku bnyak buad salah kad , ketegiaq cakap hg sikid-2 :-D Jangan maqah aku tauu :-) ~ Aku tauu hg takkan baca semua neyy , if hg baca sorry nahh , tak suka habaq maii nak delete buang :-)

Okayyy , Byeee , Gud nite . opsss ~ Once again , SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI , MAAF ZAHIR DAN BATIN . Aku mintakk maaf sangad sangad kalau aku ada buad salah dgn hampa semua kayyy :-) 


OLDERNEWER