Revolution
Awakk ~ Maaf Tauu .
Khamis, 6 September 2012 7:50 PG


Awakk awakk , saya nak mintak maaf sangad dekad awak sbb sampai sekarang saya tak boleh terima awak sayangg . Saya mintak maaf jugak sbb buad awak tunggu saya :-( . Saya tak terima awak sbb saya belum bersedia nak couple haaa . Saya taktau lah kenapa dgn saya tiba-2 tak dak rasa nak couple buad masa sekarang . Insyallah nanti hati saya akan terbuka nah sayangg . Untuk sekarang i'm trying to love you . Saya sayangg awak but for now just as a friend okay . Awak cakap awak sayang saya , tapi saya tak tau lah betoy kea dakk even awak dah bgtau saya bnyak kali mulut boleh cakap but dalam hati kita taktau . Memang kawan-2 saya suruh saya terima awakk tapi saya takod sbb asal depa suruh terima mesti yg saya tak kekal lama mana pun . And now , saya nak ikod pendirian saya sendiri pulakk . That's why lah saya takmau terima awak lagi . Awak baik sangad dgn saya even saya selalu bg awak rasa bersalah , saya buad mcm tuh sbb saya nak tengok perangai awak bila kita ada masalah rupanya awak penyabar :-) , awak selalu sangad sabar dgn perangai saya .  Thanks tau awakk <3 and , once again SAYA MINTAK MAAF AWAKK <3 HOPE AWAK BOLEH MAAFKAN :-)


OLDERNEWER