Revolution
Rinduu Dekad Hang !
Sabtu, 13 Oktober 2012 4:45 PG


Hyeee peeps . Lama aku tak menulis dekad belog ney kan . Masa aku bukak td banyak habuk .
Bersin tequih aku dibuatnya . HAHA joke jea kay . Btw , aku nak story pasai someone yg aku rindu .
Errr ! truly I Miss Your Ways , I Miss Your Smile and I Miss All About YOU .

Dear Ex ~ dulu aku pernah mintak clash dgn hang . But , in time yg kita clash tuh aku still sayang dekad hang . After that , aku ada couple balik dengan hang . Kemudian , aku ulang lagi kesalahan yang sama . Aku mintak clash dgn hang lagi . Itu semua salah hang jugak . HANG BERUBAH lepas hang couple dgn aku balik . Kenapa wey kenapa , kenapa ? Hang jadi seorang yg serabut pastue hang selalu buad dunno dekad aku . Aku qasa terabai dgn caqa hang tue . Aku tak tegur hang , hang pun tak tegur aku . Then , hang stop contact aku lama jugak haa . Serious qasa lain macam jea time hang buad aku mcm tue . Aku mula qasa tak bule tahan dengan semua tue sbb tue aku mintak clash lagi dgn hang . Tapi , guna alasan supaya nampak aku yg bersalah mintak clash tue . Aku takmau salahkan hang dalam hal ney . Serious lepas aku clash dgn hang aku tak qasa nak couple dgn oqang lain haaa . TAPI HANG ? Hang couple dgn perempuan lain kan sekaqang . Aku takmau kacau hubungan hang dgn girlfriend baru hang tue . Aku mampu tengok hang daqi jauh jea . As You Happy I'm Happy Too . Aku terkejut sangad bila tau lepas hang break dgn aku , hang ada awek lain . I thought you will never couple with someone else . But , its all wrong . Takpa lah asalkan sekaqang hang dah bahagia sangad sangad . Actually aku rindu dekad hang wey . Aku rindu semua pasai hang . Aku rindu nak tampaq hang nak melawan cakap hang . RINDU SEMUA SEMUA SEMUA PASAI HANG ! Apa apa pun aku nak cuba lupakan semua pasai kita haa . Aku akan cuba No Need To Worry :-)

Takpa takpa , dah panjang . So , habis dah la . Sebelum tue dengaq lagu dekad blog ney , RINDU dekad hang :') Kbyeeeeee !


OLDERNEWER