Revolution
MEREKA :)
Isnin, 1 Oktober 2012 9:55 PTG

F.R.I.E.N.D.S


Oceyyyy ! tengok lahh gambaq tuhh , bahagia dak kami empat oqang ? Actually mcm ney lah kami berempat , pa mana mana mesti empat oqang . Kadang kadang oqang lain pun heqan tengok kami ney haa . Nak p sekolah pun sekali , nak p meronda pun sekali . Gila camera sikid kami ney . Jaqang lah tengok kami ney berasingan . Seriously , depa ney pelengkap hidup aku jugak . Depa mcm kakak and adik aku dah la . Selalu tolong aku time aku susah or senang haa  . Kalau aku ada masalah depa ney kena pasang telinga la dengaq cerita aku . Nama depa , start from Amy lahh , full name dia Nurul Amelia Binti Ishak . Just call her Amy . Dia tuhh single lagi kay baqu jea clash dengan pakwe dia yg kuad menipu tuhh haa . Kecian kad kawan aku dapat pakwe mcm tue . Nak tau dia yg mana , dia yg depan skali tuh . Secondly is Farina Ezaty Binti Ahmad Puat . Just call Zaty . Dia yang dowk sebelah kanan pakay tudung warna hitam tue . Dia ney pulak tak single , taken by Mohd Fazuwan . Ohhhh ~ pakwe dia ney payah sangad ! Kuat jealous so , jangan main main nahh . Gaqang pun gaqang Fazuwan tuhh . Btw , depa ney sweet lah . Thirdly is Nur Syasya Izzati Binti Mohd Ghazali . Just call her Syaaa for short . Dia pun dah taken by Mohd Khairi . Pakwe dia ney tobad sweet sangad sangad , caring teqok pulak . Untung Syaaa dapat pakwe macam tue haaa . Lastly , aku . Toksah dowk tau lah pasai aku haaa . Takdak apa yg menarikk . 


OLDERNEWER