Revolution
Everyone Make Mistake
Rabu, 28 November 2012 9:25 PG


Nurul Shifa ? Farah dapad tahu Shifa ada tulis entry pasal Farah , Farina and Amy . Itsokay kami tak kesah pun . Lagipun bukan niat nak bergaduh right ? Niat Shifa nak mintak maaf jea :-) Every people make mistake . So , tak salah jugak kalau kita saling bermaaf-maafan . Kita sekarang dah besar dah pandai fikir mana yang buruk mana yg baik . Lupakan pasal dulu mulakan yang baru nah :-) Shifa ? Kita semua kira 0-0 okay ? Farah , Farina and Amy pun nak mintak maaf atas apa yang kami buad tahu ? Kami terlepas cakap , termaki hamun semua tue . Maafkan kami nahh . Btw , unblock lah kami dekad facebook tue haa sampai bila nak block kami :-D *cewah pesyen mau* . Now Shifa dah bahagia dengan Zamir kan ? Alhamdulillah hope sampai jinjang pelamin nuu . Kalau khawin nanti jgn lupa jemput nahh . Tak jemput pun kami pi jugak aeh . Kami kawan dengan cousin Zamir si Fitry tue haa dengan Zamir pun farah kawan aeh *cewah muka tak malu* . Aaaaaaaaaaa ! jangan marah tahu Farah kawan jugak dengan Zamir :'3 . And lastly , I wish you will success in your life and your exam next year and and and and *banyak pulak and aku* wish me luck for my exam too babeh :'* .
Kbyeeeee ! Assalammualaikum ;')                                        


OLDERNEWER