Revolution
Hmmm -_-''
Selasa, 13 November 2012 6:06 PG


Errrr , taktau lah apa motif nak update entry malam niy . Maybe aku boring sangad kowd nohh .

Aku rindu dekad hang wey -AA-. Rindu sangad walaupun dah jumpa hang masa kenduri rumah Zaty tue frown Aku tak puas tengok hang cek wey walaupun Zaty panggil hang mai , kenapa sat sangad hang maii , kenapa hang nak malunya confused ? Hmmm , takpa lahhh . Kalau boleh aku nak mintak satu dekad hang wey , walau tekanan macam mana pun tolong la jangan buad benda bukan bukan . Serious aku risau kalau hang buad benda tak elok haaa . Aku tahu aku bukan sapa sapa nak laqang hang sbb tue aku tak pernah lagi mintak hang buad mcm tue . Sebenarnya , kalau boleh tiap tiap hari aku nak tengok hang , aku mcm nak suruh hang lalu depan rumah aku tiap tiap hari tapi mesti hang takmau kan lagipun nak suruh hang lalu tanpa motif buad apa . Itsokay lahh , text daqi hang tiap tiap hari pun aku qasa lega sikid grin Btw , thankyou sbb tak keluaq malam dengan betina mana yg galak dengan hang tue . Seriyau jugak aku hang keluaq dgn betina mana tah tue , takod jadi apa apa jea upset

Aku tahu kawan kawan aku tak berapa suka dengan AA disebabkan perangai Dia yg tak berapa nak elok . Itsokayy aku cuma kawan dengan Dia . Mungkin depa tak rasa apa yg aku rasa tapi mungkin jugak depa rasa apa yg aku rasa curly lips Rasa yang diri tue still sayangkan Ex sendiri gasp ? Yaaa ! kita sama Amy , Zaty . Aku faham yang hampa sayang lagi dekad Ex boyfriend hampa , aku rasa benda yang hampa rasa . Kalau kita sayang someone tak semestinya kita boleh hidup dengan dia selama-lamanya . So , kita kena terima hakikat yang mereka bukan untuk kita . Ex boyfriend hampa memang bejeneh daqi Ex boyfriend aku . Tapi , kalau sbb bejeneh dengan tak bejeneh tue buad hampa qasa nak kutuk aku , okay kutuk lah sbb aku faham kawan kawan aku macam mana smile Tapi hampa untung sbb hampa ada borfriend yg sweet untuk gantikan Ex hampa tue kiki Please APPRECIATE boyfriend hampa okay wink Belajar untuk sayang depa 

Kbyeeee . Good Night . Assalammualaikum kiss




OLDERNEWER