Revolution
F . A !
Selasa, 19 Mac 2013 6:02 PG


Hye . ermm ? taktau lha nak kata apa dah . Start story jea terus boleh kowd . Lantak lha kan blog aku sendiri bukan oqang lain pun . 

It's hurt again :'( what ? ofcourse my heart . I never thought things would end up this way , you gone and my heart broken . In the beginning I think you love me for who I am but in the end you're just like everyone else and judge me by forget me . What did I do wrong ? Why aren't I good enough for you . What advantages available at her ? 

Seriously , susah aku nak lupakan hang . Tapi hang cukup bahagia dengan perempuan tue . Jealous ? Saheh ada wey , sapa tak jealous . Takpa takpa aku memang suka tengok kebahagiaan oqang yang aku sayangg . Aku percaya kad hang sebelum niy , dalam hati aku kata hang takkan buad aku mcm niy , tapi semua salah ! Sebab soqang perempuan yang segak , hang tinggai aku macam tue jea . Hang nampak dia dari luaran memang baik daqi aku , tapi dalaman dia hang tak buleh tengok . Hang tak nampak diqi dia yang sebenaq , hang percaya kad dia . Satu haqi hang akan nampak macam mana perempuan yang hang nak sangad tue . Sekaqang hang boleh bahagia tapi nanti ? Aku takmau kata apa . BOHONG kalau aku kata aku tak sayang hang dah , tak perlukan hang , tak teringin nak cakap and bergaduh dengan  dengan hang mcm selalu . Nak wey ! nak nak nak . Awad aku sayang oqang macam hang . Tapi hang senang senang tinggai aku . Aku haqap aku dapat oqang yang peqangai elok sikid daqi hang , tak banyak sikit pun jadi lha . Aku nak oqang yang lebih paham aku daqi hang . Iloveyou ? NO MORE !

THE END . Kbyeeeee :') hahaha


OLDERNEWER