Revolution
Trying To Forget :')
Rabu, 17 April 2013 6:30 PG


Haa , dah jawab salam kan ? Bagus bagus . Itu yang kita mauu :'D Tergagaii pulakk , maaf tak sengaja . Nak happykan diri sendiri niy . Malam niy punya story ditemani ayaq mata yang susah nah berhenti niy .
Okayy ! stop Farah :') Errrr , thinking for a while mcm mana nak start . hmmmm . . .

Macam tajuk and dua gambaq dekad atas tue *cewahh dua gambaq tue. hahah* , aku tengah cuba nak lupakan someone ehh someone kea . Haishh , taktau lha nak habaq . Memangg susah nak lupakan dia . Kalau tak lupakan , hati sendiri yang sakit . Dua kali dah kena mcm niy . Mula mula Fit , sekarang Iqmar pulak . Aku sayangg hang pak cik Iqmar Danish ! awad tinggai aku ? Atas alasan apa wey ? Zaty cakap hang tinggai aku sbb tak larat nak topup . Aku tak kesah sangad lha kalau tak text satu hari . Alasan tak logik langsung lha bengong . Aku just nak hang ada dekad dengan aku jea . Tapi hang tak buleh pun kan Iqmar Danish wey ! Aku kecewa double triple aeh . Aku pegang janji aku tak mau cari oqang lain kalau still dgn hang . Tapi kenapa senang sangad hang tinggai aku ? *i'm thinking* Tolong lha lain kali pikiaq perasaan oqang lain sama . Aku letih dah selalu rindu hang :'( Kalau nampak hang memangg qasa takmau tengok tempat lain dah tapi aku terpaksa sbb kawan kawan aku buad macam macam sbb takmau bg aku tengok hang sama lha kalau aku tengok Fit pun mesti ada jea aku kena penampaq lha tutup mata lha . Hmm , sampai bila nak mengelak mcm tue . Aku letih sangad , kalau susah nak lupa , buad lha mcm mana pun akan tetap susah :'( Bohongg kalau aku tak cuba lupakan Fit dgn Iqmar , aku CUBA ! Tapi setiap kali aku cuba lha ayaq mata niy nak tuqun mcm hujan :'( Oneday I'll Forget You Beb ! Sebab Fit dgn Iqmar jugak aku serik nak cari lelaki lain . Single maybe lagi bagus buad masa niy .

Okay okay *kesat kesat ayaq mata* story aku memang rojak malam niy . Actually Sayang Iqmar danish tue lagi tapi tak boleh lupakan Fitri Amirul jugak  -.-' *tamakk baqhangg :'P*  
Kbyyeee ! Assalammualaikum . Niytee :')


OLDERNEWER